Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Bliss (2007) (Mutluluk)

Director:

Writers:, (novel)

Stars:, ,

Country : Turkey

                                              ΥΠΟΘΕΣΗ

Ευτυχία (Mutluluk στα Τούρκικα) είναι η ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που βιάζεται και σύμφωνα με τα έθιμα του χωριού της, πρέπει να θανατωθεί έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τιμή της οικογένειας της.
Ο μεγαλύτερος γιος του αρχηγού του χωριού πρέπει να την πάει στην Κωνσταντινούπολη για να την σκοτώσει, έτσι ώστε να μην το ανακαλύψει η κυβέρνηση (η θανάτωση για εξιλέωση τιμής είναι παράνομη αλλά ακόμη εξασκείται).
Φτάνοντας στην Κων/λη ο μεγαλύτερος γιός συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να την σκοτώσει και έτσι οι δύο τους δεν μπορούν να επιστρέψουν ξανά στο χωριό τους.
Μέσα από την εξέλιξη της ιστορίας, ο Τζεμάλ και η Μεριέμ ( η νεαρή κοπέλα), παλεύουν με το σύστημα αξιών και πεποιθήσεων μέσα στο οποίο μεγάλωσαν, και κατά ένα περίεργο τρόπο έρχονται κοντά ο ένας στον άλλο.
Όταν όμως η ταυτότητα του βιαστή της Μεριέμ αποκαλύπτεται, μαθαίνουμε ότι πίσω από την θανατική καταδίκη της Μεριέμ, όπως και πίσω από τα περισσότερα δεινά του κόσμου, κρύβεται το προσωπικό όφελος. "

DOWNLOADS , TORRENTS , GR SUBTITLES

1 σχόλιο:

  1. Θαυμάσια ταινία, καλέ μας φίλε χαιρόμαστε που είσαι πάλι κοντά μας, οι προτάσεις σου αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τις επιλογές μας. Σε ευχαριστούμε και σε παρακαλούμε να συνεχίσεις. Μανώλης-Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή